3 Websites om Gratis Online Films te kijken!

Tegenwoordig is alles mogelijk.  Ook online films kijken.  Ik ben zelf meer van de DVD’s,  dus zie je me regelmatig in de MediaMarkt m’n films uit kiezen.  Maar tegenwoordig kan er meer, meer dan vroeger in ieder geval.

Films downloaden.

Online films kijken.

Niet betlan, natuurlijk.  Gewoon lekker gratis online films kijken.  Diefstal, zouden we het noemen. Maar het mag,  het kan en  het is onvermijdelijk.  Niet te controleren en dus gaan we ons gang.

Hoe kun je gratis films kijken?

Daarom dit artikel.  Ik ga je helpen.  Want het schijnt dat sommige mensen wel gratis online films willen kijken, maar gewoonweg niet weten hoe dat moet.  En als je het toch wilt, kan ik je er beter maar mee helpen!

Daar zijn in Nederland momenteel 3 gerenommeerde websites voor die je daarbij helpen.  Ga je gang,  bezoek ze eens en gij zult vinden!

De eerste website die ik met je bespreek is meteen ook de beste.   Aan deze heb je eigenlijk genoeg,  dus het is niet de moeite waarde de nummer 2 & 3 te bezoeken alleen als de eerste niet werkt!

De website waar ik het over heb is Online Films Kijken.

Maar hoe kan ik dan Nederlandse ondertiteling eronder krijgen?

De Nederlandse ondertiteling eronder is een ander verhaal.  Daarvoor moet je eerst een film downloaden, voordat je er een Nederlandse ondertiteling onder kunt zetten.

Mensen zijn tegenwoordig wel veeleisend. Je kunt al gratis online films kijken en dan wilt men per se nog een Nederlandse ondertiteling onder.  Om het lekker af te maken.

Nou als je dat wilt,  dan moet je even wachten op een andere artikel van me, waarin ik dat binnenkort ga uitlgeggen.  Hoe je lekker een Nederlandse ondertitel kunt gaan downloaden,  hoe je die Nederlandse ondertitel met behulp van VLC onder een film die je ook gedownload hebben op The pirate Bay kunt zetten en zoeen nederlandse Film met Nederlandse ondertiteling kunt gaan kijken!

 

Kortom:  Wat heb ik gezegd?

 

Wat ik in het kort gezegd heb is het volgende.  Je kunt een Nederlandse films online kijken.  Gratis en wel op de meest populaire site op dit moment,  Online Films Kijken.   Daarna heb ik uit gelegd dat je een film moet downloaden op het moment dat je een NEderlandse ondertiteling wilt.  En dat ga ik in de volgende post uitleggen hoe dat allemaal werkt!