Clash of Clans Hacken: 3 Tips van een Ervaren Clash of Clan gamer!

Het is de halve wereld niet ontgaan.  Supercell is kortgeleden met een nieuwe toffe multiplayer oorlogsspel uitgekomen.  Ja,  ik heb het over Clash of Clan en ik draai er geen doekjes om heen.  Als ervaren Clash of Clan gamer, heb ik voor ‘t eerst de basis geleerd op http://www.clashofclans-hacken.nl.  Lees verder als je echt een PRO wilt worden in Clash of Clans.  Want ik weet hoe:  ik ben er zelf namelijk een (zonder op te scheppen, hoor!).

 

Tip 1:  Clash of Clans is niet voor mietjes!

Clash of Clans is niet voor wijven. Ja, dit is een beetje bold uitgedrukt.  Maar ik zeg het je maar meteen.  Je moet accepteren dat je niet altijd zult triomferen.  Dat er momenten zullen zijn dat je je telefoon of computer of op welk apparaat je ook Clash of Clan speelt,  dat wil je op een gegeven moment uit frustratie gewoon het liefst door het raam banjeren. 

It’s part of the game.  Deal with it. 

Als je dat overwint,  dan zul je een baas zijn in Clash of Clans.  Zul jij de legeraanvoerder zijn,  de opperhoofd waar iedereen voor vreest en bij wie iedereen wilt aansluiten.  You are that lucky bastard, if you listen to me!

Waarom? Omdat ik dat al ben. Ik ga je niet vertellen WIE ik BEN.   Maar ik kan je garanderen dat ik een van de betere spelers in Clash of Clan ben.   Hacks en cheats?  Die bestaan niet.   Weet je waarom ik van Clashofclans-hacken.nl hou?  Omdat zij daar eerlijk over zijn.

De eigenaar van ClashofClans-hackne.nl is een goede vriend van me en die heeft juist zijn website opgericht, om mensen op de hoogte te stellen van het feit dat HACKS en CHEATS voor Clash of Clans niet bestaan.

Dat moet ik even nuanceren.

Ze kunnen wel bestaan.  Ik ben er ook zeker van dat ze bestaan (ik ga je niet vertellen of ik er een bezit, haha!), maar feit blijft en dat is HEEL ERG LOSICH..

Dat niemand ‘m met jou zou delen als ‘ie er een heeft,  tenzij jij er grof geld voor zou willen betalen. 

Er zijn momenteel van die sites die je laten aanmelden voor bepaalde dingen, voordat je een zogenaamde Clash of Clan Hack kunt downloaden. Dat is dus gewoon te mooi om waar te zijn. Kun je wel gaan roepen dat je opgelicht bent, maar je moet je gezonde verstand gebruiken.  Wat te mooi is om waar te zijn,  is geen oplichting. Maar: eigen schuld, dikke bult!

Tip 2:  Clash of Clans is een spel van geduld en de juiste mensen kennen!

De mensen met het meeste geld op deze aardbol zijn niet rijk omdat er geld uit de lucht komt vallen.   Nee,  ze hebben altijd iets in gemeenschap en dat is het volgende:

Ze kennen de juiste mensen!

 

Het is niet wat je kan,  of wat je weet.  Het gaat er om wie je kent als je succesvol wilt worden in dit leven.  En dat geldt exact hetzelfde voor Clash of Clans.

Je moet socializen,  netwerken met andere – het liefst ervaren –  Clash of Clanners.  Leer van ze,  laat ze je helpen.  Dat is de beste HACK of beste CHEAT voor Clash of Clan die ik je maar kan geven.

Het is abstract,  het is algemeen en het is niet voor iedereen weggelegd.  Maar dat is de manier om SNEL in CLASH of CLANS te groeien.

Is dat te moeilijk voor je? 

Denk dan aan de 1% van de mensen die rijk is geworden in het leven door zelf keihard te werken.  Zij hadden geduld en zij werden daarvoor rijkelijk beloond. 

En ook die regel, wanneer je hem ter harte neemt en nauw volgt,  brengt je naar succes in Clash of Clans. 

 

Tip 3:  Wacht tot JimX  zijn Spelmethode blootgeeft op Clashofclans-hacken.nl!

Jim is bezig met het ontwikkelen van een e-book.  Een digitaal boek waarin hij zijn spelmethode in Clash of Clans uit de doeken doekt.  Hij is degene die met geduld,  beleid en strategie het vergeschopt heeft in Clash of clans. Kun je wel denken dat het een spel is, maar het is meer dan een spel.  De vaardigheden die je gebruikt en ontwikkelt tijdens het spelen van Clash of Clans,  zijn van uitermate belang in hedendaagse activiteiten.  De juiste mensen leren kenne, netwerken,  geduld,  groeien,  strategie,  nadenken,  brainstormen enzovoorts.  Wie goed is in Clash of clans,  is een strateeg in het leven.  En dat is een eigenschap om te koesteren.

Hoe dan ook,  JimX kan je een stap verder brengen. Wacht totdat hij zijn gratis e-book binnenkort met jullie deelt.  Hij deelt ‘m maar met 20 personen, dus hou het in de gaten. Wees er sne bij!