Candy Crush Cheats: de simpelste manier om elke level te halen!

Als iets NIET simpel is,  dan is dat Candy Crush wel.  Dat heb ik geleerd,  nu ik het spelletje zelf speel en ervaar.  Je kunt er niet omheen,  Candy Crush maakt het je gewoonweg lastig.  Erg lastig.  Waarom is duidelijk.  Onlangs werd bekendgemaakt dat Candy Crush een miljard en nog wat wisselgeld per jaar aan winst oplevert.  Een miljard. Waar zou die toch vandaan komen? Ik en jij weten het antwoord wel.  Verslaafde gamers is de route naar miljarden!

Er is echter een hele simpele manier om niet te betalen voor het halen van je LEVELS.   Een hele simpele manier.  En dat is,  als je Candy Crush Cheats gaat gebruiken.  Op het moment dat je Candy Crush Cheats gebruikt,  zul je er maar al te snel achter komen dat je helemaal geen extra levens of een extra 5 zetten hoeft te kopen elke keer voor 0.84 cent per stuk.  Dat gaat je een fortuin kosten,  in de wetenschap dat een heleboel LEVELS niet zo makkelijk zijn en je dus alleen door kunt gaan als je je portemonnee trekt. Dat is immers het spelletje dat King,  de makers van Candy Crush, spelen.

Als je geld besteedt aan Candy Crush, kun je net zo goed cheaten!

Wie het slimst is,  gaat door.  Het kopen van 5 zetten of een lollihamer kan ook gezien worden als “cheaten”.  Op het moment dat je dat doet, kun je net zo goed een Candy Crush Cheat Pack kopen. Ben je veel goedkoper uit, voor hetzelfde effect. Dat is mijn visie hierop.

Jij kunt er anders over denken. Dat is je goed recht, nietwaar?

Ik praat uit ervaring. Je kunt wel lekker geld uitgeven aan Candy Crush, maar uiteindelijk koop je er niks voor.  Als je toch in de verleiding bent om geld uit te geven, geef het dan eenmalig uit aan een cheat pack en dan heb je er voor de rest van je leven plezier aan. Heel simpel!

Wat is jouw mening? Laat het met weten!

Nou,   je kunt er dus anders over denken. Laat het me dan weten in het reactieveld hieronder en  let’s the war begin.   Stelling: Als je levens,  hamers of extra zetten koopt in Candy Crush kun je net zo goed Candy Crush Cheats kopen!

Ben je het er mee eens of oneens? Laat jouw wijsheid eens stromen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>